Bendruomenių įtinklinimo projektų konkursas

Pernai žiemą startavęs Bendruomenių įtinklinimo projektų konkursas yra pačiame įdomiausiame konkurso etape – bendruomenių idėjų įgyvendinime.

Konkurso iniciatorius – projektas „Prisijungusi Lietuva

Projektas „Prisijungusi Lietuva“: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė”, prasidėjo 2018 metų pavasarį ir iki šiol yra sėkmingai įgyvendinamas.

Bendruomenių įtinkilnimo konkursas

Konkursas skirtas visoms projekte „Prisijungusi Lietuva” dalyvaujančioms bendruomenėms, kurios nori plačiau pritaikyti interneto galimybes savo kasdieninėje bendruomenės veikloje.

Konkurso TIKSLAS – skatinti gyvenamosios vietovės bendruomenes dalį veiklų perkelti į elektroninę erdvę, pasitelkiant informacines ir ryšių technologijas (IRT) kurti naujas ar tobulinti jau esamas paslaugas bendruomenės nariams ir taip paskatinti gyventojus naudotis internetu.

Džiaugiamės, kad mūsų bendruomenė taip pat turėjo galimybę dalyvauti Bendruomenių įtinklinimo konkurse, kuriame atsidūrėme tarp prizininkų. Šio projekto dėka sukurtas tinklapis liaušiai.lt. Dabar esame matomi virtualioje erdvėje, tikimės, kad informacija apie bendruomenės veiklą pasieks daugiau gyventojų, taip pat būsime lengviau pasiekiami ir matomi.

Daugiau informacijos apie konkursą:

http://konkursas.beti.lt/

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Atgal į viršų