Projektas Liepos 6-oji Liaušių kaime įgyvendintas!

Renginio rėmėjai

Penktus metus iš eilės Tautišką giesmę giedojome Liaušių kaime.

Kovo mėnesį teikėme paraišką NMA prie ŽŪM, kreipėmės dėl nacionalinės paramos kaimo bendruomenių veiklai. Paraiška įvertinta teigiamai, tad galime pasidžiaugti įgyvendintu projektu „Liepos 6-oji Liaušių kaime“. 

„Liepos 6-oji Liaušių kaime“ tai tradicinis, bendruomeniškumą ir bendradarbiavimą skatinantis renginys, kurio metu kaimo gyventojai, svečiai, kaimyninės bendruomenės (įskaitant, vaikus ir jaunimą) turėjo galimybę turiningai praleisti laisvalaikį, paminėti vieną svarbiausių valstybės datų –  Liepos 6-ąją, Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, klausydami profesionalių atlikėjų, dalyvaudami edukacinėse veiklose, renginio dalyviai taip pat galėjo susipažinti su vietos ūkininkų ir amatininkų vykdomomis veiklomis bei gaminama produkcija, dalintis gerąja patirtimi, pasisemti naujų idėjų.

Įgyvendinę šį projektą kuriame teigiamą ne tik vietos bendruomenės, bet ir visos Šešuolių seniūnijos įvaizdį, prisidėjome prie socialinių problemų sprendimo, turiningo ir aktyvaus gyventojų laisvalaikio praleidimo, gerų tarpusavio santykių puoselėjimo.

Didžiąją dalį projekto dalyvių sudaro seniūnijos gyventojai, veiklose dalyvavo ir savanoriavo vietos jaunimas, gerąja patirtimi dalinosi kaimo bendruomenės. Kaip ir kiekvienais metais taip ir šiemet sulaukėme svečių ne tik iš kaimyninių seniūnijų bet ir Ukmergės bei kitų miestų.

Džiaugiamės, kad jau penktus metus iš eilės Liepos 6-ąją sutinkame Liaušiuose ir kartu su viso pasaulio lietuviais giedame himną. Dėkojame visiems nepamirštantiems šios gražios tradicijos ir dalyvavusiems renginyje. Džiugu, kad po visą pasaulį skambanti Tautiška giesmė primena, jog esame stiprūs, kol yra mus vienijančių dalykų.

Lėšas projektui įgyvendinti skyrė Žemės Ūkio Ministerija.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Atgal į viršų